Pikkurahalla kylpyhuoneesta tyylikäs

Kylpyhuoneessa on helposti läjäpäin monenlaista putelia ja purnukkaa. Osa niistä on suihkunurkkauksessa. Shampoiden osalta ainoastaan käytössä huomaa, onko tuote sopiva vai ei. Niinpä erilaisia shampoopulloja kertyy herkästi esille lojumaan. Karsin omassa kylpyhuoneessani turhat shampoot pois. Vein ne kirpparille myyntiin, missä ne tuntuivat menevän hyvin kaupaksi.


Lopputulos oli parempi. Mietin, miten hyllyt saisi vielä selkeämmäksi ja tyylikkäämmäksi. Sain idean yhdenmukaisista pumppupulloista facebook-ryhmästä. Jyskistä löytyi näppäriä pumppupulloja pikkurahalla. Tein vain tekstit kylkeen. Yleisvaikutelmasta tuli rauhallisempi ja tyylikkäämpi. Pumppupullot ovat olleet käytössä käteviä. Hyllyt pysyvät paremmin siisteinä, eikä pumppupulloista jää tahmeaa pesuainetta lillumaan.


Saimme häälahjaksi aikoinaan kauniit Pentikin keramiikkapurkit, joille ei tuntunut löytyvän mitään käyttöä. Purkit pyörivät kaapin nurkissa, kunnes keksin käyttää niitä kylpyhuoneessa. Toinen purkeista meni jossain vaiheessa rikki, joten ostin uudet. Toisessa purkissa on pumpulia ja toisessa pumpulipuikkoja. Molemmat ovat melkein päivittäin tarvittavia tuotteita, jotka ovat nyt kauniisti esillä.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vaatteiden säilytys

Kun läheinen kuolee - vinkkejä käytännön järjestelyihin

Työelämä järjestykseen - sähköiset tiedot