Mitä viedä tuliaiseksi mökille?
Kun saa kutsun mökkivieraaksi, ryhtyy miettimään, että mitä veisi tuliaiseksi isäntäväelle. Mökille ei haluaisi viedä mitään turhaa, sillä yleensä mökkitilat ovat pienempiä kuin asunnot. Tässä 4 tuliaisvinkkiä.

1, Syötävä

Viemme veljeni mökille aina grillimörköpihvit, jotka veljeni grillaa samana päivänä. Tästä on tullut ihan perinne. Keksit ja muut säilyvät syötävät ovat oivallisia tuliaisia. Tuttuni kertoi, että he menevät usein vanhempiensa mökille, missä on paikalla vanhempien lisäksi muut lapset omien perheiden kanssa. He ovat järjestäneet ruokailun niin, että kukin perhekunta on vastuussa yhdestä ateriasta. Näin ei isäntäväen tarvitse keksiä montaa ruokalajia ja säilyy yllätyksellisyys.

2 Juotava

Omalla mökillämme sovimme vieraiden kanssa niin, että me hoidamme syömiset ja vieraat tuovat juomiset. Järjestely toimi hienosti.

3. Käyttötavara

Mökillä tarvitaan aina vessa- ja talouspaperia sekä saippuaa. Keittiöpuolelle voi ostaa serviettejä ja pahvisia kertakäyttölautasia. Kynttilöitä tulee myös poltettua ulkona ja sisällä.

4. Kukkaset

Niin hassulta kuin se kuulostaa, niin kukkaset ovat kiva tuliainen. Meillä oli mökillä iso puutarhapiha, mutta olin aina ilahtunut, kun sain kauniin kukkakimpun. Mökillä ei ole kukkakauppoja lähettyvillä ja kaunis kimppu tuo väriä pöytään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten pystyviikkaan vaatteet?

Kun läheinen kuolee - vinkkejä käytännön järjestelyihin

Vaatteiden säilytys